Licht activatie groepshealing

Relax en ontvang inzichten op zielsniveau

lichtactivatie-groepshealing

Ervaar magic of the universe!

Ervaar een vertrouwd en bijzonder gevoel van innerlijke rust door Divine energy ♡ die ik als 5D channeler aan jou mag doorgeven.

Tijdens deze middag doe ik dat door middel van een visualisatie reis met (indien gewenst) microdosering plantmedicijn. En een licht activerende groepshealing. 

Ook gaan we journallen, orakelkaartjes trekken, lunchen en als het weer het toelaat even frisse lucht happen 🙂

Vragen & antwoorden

Truffels gekweekt op rijst en dus glutenvrij.
Chocodelight van www.helenadriana.com

Niet gebruiken tijdens een zwangerschap.
Naar mijn idee zou het microdosen met truffels juist aan te raden zijn omdat het stress verlagend is maar het wordt afgeraden omdat er te weinig bekend is.

Niet gebruiken tijdens het ervaren van psychoses.

Gebruik je medicatie? Raadpleeg dan eerst je arts.

Absoluut! Deze middag zal jou hoe dan ook de inzichten en de healing geven die je op dit moment nodig hebt.

Als jij interesse hebt in wat het universum jou nog meer te bieden heeft dan is dit zeker geschikt voor jou. Je hoeft je hoofd niet volledig leeg te krijgen om inzichten en licht te kunnen ontvangen. Daarnaast kan het plantmedicijn en/of mijn uitleg bij de sessies jou al meer laten doen relaxen.

Dan ben ik blij dat ik jou als eerste mag ontvangen voor een groepshealing! Ik probeer altijd alles zoveel mogelijk in Jip en Janneke taal uit te leggen en soms dien je je ook gewoon over te geven. Gewoon DOEN 🙂

Wat kun je verwachten?

✧ Comfort vind ik erg belangrijk. Je hoeft bij mijn sessies nooit bang te zijn voor een ‘houten reet’☺ of een zere rug door een dun yogamatje. Er zijn 2 soorten ligstoelen aanwezig zodat echt iedereen lekker kan relaxen.

✧ Over mij: Mensen ervaren mij als een warme deken. Ik werk vanuit passie en joy. Ik houd van grapjes maken, sta met mijn aardse benen stevig op de grond maar neem mijn healing job wel serieus!