Human design reading + ontspanningssessie

Eerst nemen we jouw Human design reading door. 

Uitgelegd in Jip en Janneke taal

Deze waardevolle informatie krijg je ook mee naar huis.
Daarna volgt de ontspanningssessie zodat je alle informatie goed kunt verwerken en waardoor jouw energie weer gaat stromen. 

Tijdens deze ontspanningssessie maak ik gebruik van muziek therapie en energetische healing. Je hoeft alleen maar lekker te liggen en te ontvangen.

Duur +/- 90/120 minuten net wat nodig is

€ 250,-

Wat heeft human design mij zélf gebracht?

Van generators wordt er in eerste instantie gezegd dat ze heel veel energie hebben als ze maar doen wat ze leuk vinden. En nu heb ik door mijn fibromyalgie sowieso al geleerd dat ik vaker mijn rust mag pakken. Maar nu ik dus weet dat ik een ongedefinieerd hoofd centrum heb waardoor ik de hele dag bizar veel extra prikkels ontvang. Weet ik dat ik ondanks het bezig zijn met mijn passies alsnog extreem moe kan worden.
Als ik overdag gewoon even 15 minuten ontprikkel door m’n ogen dicht te doen en even geen geluid om mij heen, (Dus niet slapen, want daar heb ik dan weer te teveel energie voor haha) dan kan ik de hele dag gewoon aan!

Ook heb ik een ongedefinieerde emotie (solar plexus) centrum. Hierdoor ben ik mega empathisch. Als het gaat om emotie eten, mensen niet willen teleurstellen en confrontaties uit de weg willen gaan → boy oh boy wat is dit dan een valkuil. Maar door het te WETEN en mijn holistische/spirituele reis hierin heb ik echt grote stappen vooruit gemaakt!

Ik leef veel meer in flow en mijn eigen ritme. En ik kan self sabotage veel sneller tackelen. Human design heeft mij zoveel meer zelfkennis gegeven.

Kan dit ook online?

Zeker! Je kunt deze reading gewoon met de online agenda boeken.
Bij ‘opmerking’ kun je aangeven dat het een online versie mag worden. 

Maak een afspraak

Let op, na het plannen van een afspraak word je automatisch doorverwezen naar de betaalpagina.