Human design reading + ontspanningssessie

Eerst nemen we jouw Human design reading door. 

Uitgelegd in Jip en Janneke taal

Deze waardevolle informatie krijg je ook mee naar huis.
Daarna volgt de ontspanningssessie zodat je alle informatie goed kunt verwerken en waardoor jouw energie weer gaat stromen. 

Tijdens deze ontspanningssessie maak ik gebruik van muziek therapie en energetische healing. Je hoeft alleen maar lekker te liggen en te ontvangen.

Duur +/- 90/120 minuten net wat nodig is

€ 195,00

Wat heeft human design mij zélf gebracht?

Van generators wordt er in eerste instantie gezegd dat ze heel veel energie hebben als ze maar doen wat ze leuk vinden. En nu heb ik door mijn fibromyalgie sowieso al geleerd dat ik gewoon zo nu en dan rust MOET nemen. Maar nu ik dus weet dat ik een ongedefineerd hoofd centrum heb waardoor ik de hele dag bizar veel extra prikkels ontvang en dat ik ondanks het bezig zijn met mijn passie alsnog doodmoe wordt!
Als ik overdag gewoon even 15 minuten ontprikkel door m’n ogen dicht te doen en even geen geluid om mij heen, (Dus niet slapen, want daar heb ik dan weer te teveel energie voor haha) dan kan ik de hele dag aan!

 

Net als mijn ongedefineerde emotie (solar plexus) centrum. Hierdoor ben ik mega empatisch. En dat helpt mij onwijs bij het geven van healings. Maar als het gaat om emotie eten, mensen niet willen teleurstellen en confrontaties uit de weg willen gaan → boy oh boy wat is dat dan een valkuil. Maar door het te WETEN en mijn holistische reis hierin heb ik echt grote stappen vooruit gemaakt!