Logo

Ik kijk naar wat ik hier en NU voor jou kan doen.

Ik heb jaren in de parfumerie gewerkt en daarnaast m’n eigen beauty bedrijf opgezet.
Dit heeft mij zoveel prachtige momenten en mensenkennis opgeleverd.
En vooral de betekenis van échte comfort en ontspanning. Op mijn behandeltafel lig je als een Koningin!
Tijdens de massages die ik gaf kwamen er vanuit het universum steeds meer dingen door voor klanten die bij mij op de behandeltafel lagen. 

Ik ben een mediumschap opleiding gaan volgen om erachter te komen wat ik met mijn gave kon doen en tot mijn grote verbazing was dat bizar veel. Ik heb hier ontzettend veel van geleerd maar dingen als contact leggen met overledenen behoort niet tot het pad die ik bewandel.

Maar wel het voelen, ontvangen, doorgeven en healen in het NU. Dus ik kijk niet naar wat is geweest. Nee, ik kijk naar wat ik hier en NU voor jou kan betekenen

Je hebt altijd een keuze.

Naar mijn mening staat ons levensdoel bij de geboorte al gelijk uitgestippeld.
Maar HOE je dit doel bereikt, daar heb je zeker invloed op. Je kunt altijd meerdere wegen kiezen. Met alles wat ik met Re-energize doe is jou zoveel mogelijk keuzes laten maken in je eigen energie. Hierdoor worden de wegen waar jij uit kunt kiezen helderder gemaakt.

Mijn levensdoel die ik in elke vezel in mijn lijf voel én die uit mijn HD reading komt? -> Je bent hier om liefdevol anderen te helpen om negatieve patronen en verkeerde paden te voorkomen, vermijden of vanaf te komen.

Oftewel, ik ontvang je graag tijdens een healing sessie, human design reading, het plantmedicijn traject of een groepssessie om te kijken wat ik voor jou kan doen voor jou en jouw energie.

Tips die ik geef zijn helder en goed toepasbaar in het dagelijks leven.

Ik ben zelf als een echte West-fries opgevoed. Geloof mij, ik heb veel overtuigingen die mij niet dienen in dit vak overboord moeten gooien. Maar wat deze opvoeding mij wél heeft opgeleverd is dat ik tijdens een sessie straight to the point kan zijn en vooral praktische tips mee kan geven. Tips die helder zijn, waar je wat mee kunt.

Daarom vind ik Human design ook zo’n fantastische tool.

De combinatie van een HD reading en een healing kan echt life changing zijn.
Eigenlijk kan elke healing dit zijn. Want zodra ik iemand heal, komt er ruimte vrij voor andere inzichten en ga je meer voor jezelf kiezen. Oftewel ik kan je verder helpen op jouw levenspad. 

En ook dan komen die praktische tips weer om de hoek kijken.