Logo

Mijn verhaal

Door een flinke verandering in mijn leven begon ik opeens hele andere interesses te krijgen.

 

Ik was heldervoelend en begon steeds meer als medium te fungeren wanneer beautyklanten op mijn behandelbed lagen.

 

Maar de emoties en energieën van mijn klanten begon ik onbewust steeds minder los te laten wat resulteerde in het volledig vollopen van mijn systeem. 

Met flinke fysieke en mentale klachten als gevolg.

 

Ik heb echt alles gevoeld en meegemaakt. Van depressie, ADHD, niet gehoord worden, extreme moeheid, gekke pijnen, mega veel angsten, spanningen, uitstelgedrag, vergeetachtigheid en nog zoveel meer.

 

Maar er kwam licht aan het einde van de tunnel😃!

 

Mijn zielsmissie gaat over het helen van mezelf en anderen. Daarvoor heb ik een heel team aan higher spirits die mij hierbij helpen.

 

En inmiddels is het mij gelukt om energie van anderen blijvend super snel en moeiteloos uit mijn systeem te laten stromen.
Hierdoor is de healing van anderen een feestje geworden.

 

En hoewel dit een zeer intense weg was heb ik er bizar veel van geleerd en begrijp ik  mens en ziel nu zoveel beter waardoor er nu in healing zoveel meer mogelijk is geworden.

 

Ik ben nu zo dankbaar voor het feit dat ik andere mensen hier nu in kan en mag helpen. De meest bijzondere vraagstukken worden nu opgelost. Het is bijna magie 😉✨

Podcast

In mijn podcast (ook te vinden via google) kun je nog veel meer beluisteren over mijn eigen reis, ontdekkingen en vragen die beantwoord worden over healing en spiritualiteit.

 

Ook geef ik  hier tips in wat je zélf zou kunnen doen in jouw healing reis.

 

Beluister deze ╰┈➤ HIER.