Logo

Semi online groepshealing 8 januari:

Een energetische healing inclusief geleide meditatie waarbij je ook alles op gaat schrijven wat er bij je opkomt over 2021.
En wat gebeurd er dan als je echt de diepte in gaat? Dan kunnen er ervaringen omhoog komen die belastende energie met zich meedragen. Waarvan je waarschijnlijk niet eens doorhad dat je deze nog met je meedraagt. En juist daar gaat het om. Dat onbewuste deel. Want dat vertraagt je, kan lichamelijke ongemakken en pijn veroorzaken en maakt je hoofd blurry.

Als jij daarna d.m.v. de meditatie de rust en ontspanning in gaat kan ik deze onbewuste belastende energie voor je verwijderen.
Na deze sessie kun je ontspannen en met een ‘leeg hoofd’ 2022 in gaan.

Dus wil jij weer volledig in je eigen kracht komen te staan?  

We starten met z’n allen online maar we gaan individueel offline de meditatie in. Je hoeft niets met elkaar te delen. 

Hoe gaat dit dan in z’n werk?

Voordat de groepshealing begint ontvang jij een offline audio bestand met een geleide meditatie. Terwijl jij tijdens het beluisteren van deze meditatie 2021 aan het evalueren bent en daarna dus de ontspanning in gaat ben ik op afstand bezig met de groepshealing. Ik begeleid jou gedurende de healing zowel online als offline tijdens de geleide meditatie. Ik werk altijd vanuit licht en liefde en gebruik zoveel mogelijk Jip en Janneke taal. Je hebt geen enkele ervaring nodig.